Wednesday, March 21, 2012

Εν αναμονή του τελευταίου μέρους... μια ξεδιάντροπη ανακοίνωση

Part I - Πρόλογος
Part II - 27 Ιουνίου 1993
Part III - Big Bob and Jason
Part IV - James Hetfield in his cowboy hat
Part V - Κιρκ Χάμμετ
Part VI - Lars Part VII - Παρεάκι ισχυρό!
Ξεδιάντροπη ανακοίνωση
Part VIII - Back to the Front

Ήμουν πολύ περήφανος που έκανα 7 ποστ σερί σε τακτά διαστήματα. Ωραίος ο αριθμός, η συνέπεια αξιοθαύμαστη (αυτοθαυμαστικά: "μωρέ μπράβο μου"). Αλλά όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς (ή ευτυχώς αν αναλογιστούμε τις συνθήκες) έχει πέσει πάρα πολύ δουλειά. Επομένως εδώ και αρκετό καιρό ο χρόνος μου είναι αγορασμένος από την Κανονική Δουλειά και τη "δουλειά" στο Metal Hammer (ζορίστηκα αυτό το μήνα). Τα ρέστα πάνε στην οικογένεια που δικαίως ανασηκώνει φρύδι "πώς την είδαμε μίστερ; Θα σε δούμε καθόλου;" οπότε το blog, μοιραίως, standby. Συνείδησις ήσυχη.

Αλλά να, φτάνει και το σχόλιο στο τελευταίο κείμενο, που δικαιολογημένα ρωτάει "ψιτ, 3 βδομάδες ρε συ, τα άλλα βγαίνανε ανά μία!" και αισθάνομαι άσχημα γιατί θέλω τόσο πολύ να έρθει ο αναγνώστης και να βρει ένα κείμενο καινούργιο και να νιώθω εγώ από απόσταση αυτή τη γουργουριστή ικανοποίηση ότι κάποιος εκεί έξω διαβάζει αυτό που γράφω, εθελοντικά. Δηλαδή το θέλει, μπορεί να του αρέσει κιόλας. Αυτό το θεωρώ μεγάλο πράμα για μένα και μου αρέσει, επομένως η τριβδόμαδη ξηρασία και η ξενέρα του "ακόμα δεν έχει νέο πράμα, το ίδιο είναι" με στενοχωρεί αντίστοιχα. Δεν είμαι βλαμμένος, το ξέρω ότι δεν με ρωτάει ο κόσμος πότε θα βγάλω νέο κείμενο όπως ρωτάνε τον George Martin πότε θα βγάλει νέο βιβλίο (παιδιά, αγχώνομαι που τον βλέπω, μην μας τα τινάξει πριν το φινάλε). Αλλά δεν θέλω και να είναι τελείως στον αέρα το blog, εμένα δεν θα με περιμένουν σαν τον Martin! Ανακοίνωσις λοιπόν.

Η Dungeon Inc. ανακοινώνει στο καλόγουστο κοινό της ότι το επικείμενο Live Report για την συναυλία των Metallica το 1993 θα αναρτηθεί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ευχαριστούμε. Hail. 42.

Ανακοίνωση μοντέλο σαφήνειας, το ξέρω. Το σχέδιο αυτή τη στιγμή όπως το βλέπω είναι να ολοκληρωθεί η οχταλογία (το γράφω και το χαίρομαι - μα τι επίτευγμα) την επόμενη εβδομάδα, παίζει όμως και μεθεπόμενη. Νομίζω. Έτσι έχει το πράγμα, αλήθεια.

Επειδή δεν μου πάει να πω "τσεκάρετε εδώ τακτικά" γιατί θα ήταν τακτική δόση ξενέρας, να πω ότι ακολουθεί το "ξεδιάντροπο" του τίτλου. Μπορείτε να γλιτώσετε τις άσκοπες επισκέψεις με ένα σίγουρο τρόπο: ειδοποιώ για τα νέα ποστ στο μιαρό facebook όταν ο καιρόc γαρ εγγύc.

Θα με βρείτε εδώ: Dungeon Vic

Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια.

1. Μέσα στον οχετό παραπληροφόρησης του facebook κάποιες φορές θα εμφανίζεται ένα λυτρωτικό ειδοποιητήριο. Δεδομένη επιτυχία, και να σου ξεφύγει την πρώτη φορά, το ποστάρω ξεδιάντροπα εγώ μέσα στην βδομάδα κάθε τρεις και λίγο.

2. Πού και πού πετάω καταπληκτικά youtube βιντεάκια που αυξάνουν το coolness factor του wall σας. Ποιος δεν θέλει έναν τύπο να του μοστράρει σε διάστημα μισής ώρας 8 youtube από Tankard, έτσι δεν είναι;

3. Αποκτάω περισσότερους φίλους και, όπως ξέρουμε όλοι, αυτός που έχει πολλούς φίλους στο facebook είναι ένας σημαντικός άνθρωπος.

Αυτά λοιπόν!
Όλο αυτό το post δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το γεγονός ότι τραινάρω να ασχοληθώ με τον όρο operationalisation.

ΟΚ. Κεφάλια μέσα. Part I - Πρόλογος
Part II - 27 Ιουνίου 1993
Part III - Big Bob and Jason
Part IV - James Hetfield in his cowboy hat
Part V - Κιρκ Χάμμετ
Part VI - Lars
Part VII - Παρεάκι ισχυρό!
Ξεδιάντροπη ανακοίνωση
Part VIII - Back to the Front

1 comment:

Anonymous said...

Βασίλη, συγχαρητήρια για όλα τα εξαιρετικά κείμενα για τους Metallica, είναι πραγματικά ντοκουμέντα. Σε κάθε στιγμή που περιγράφεις μ'έπιανε και μένα ένα άγχος σαν να ήμουν εκεί. Respect.